Barbatii stiu sa se poarte frumos

Barbat romantic

Este incredibil! Senzational si nemaiauzit!

Nu ai fi crezut asa ceva, nu?

Pai el iti spune tot timpul ca nu stie sa fie dragut, ca el nu se uita la filme romantice, ca dragostea nu e ca in carti.

Si are dreptate. Partial.

 

 

Barbat romantic

 

Dragostea nu e ca in filme. Nu e ca in carti. Dragostea vine de la sine, te imbata, te ameteste, te face in toate felurile. Numai indiferent nu. Asa ca asta cu “barbatii nu sunt draguti”, este o mare pacaleala.
Pentru ca ei sunt al naibii de draguti atunci cand te plac cu adevarat. Nu din prima. Poate nici dintr-a doua. Cu totii avem piticii nostri pe creier. Dar atunci cand un barbat place o femeie cu adevarat, el poate si este dragut. Pentru ca o place. Pentru ca iese din carapacea lui.
Barbatii nu mai stiu sa fie draguti
Si nu va fi ca in filme. Nici ca in carti. Va fi cum stie el. Iar asta e tot farmecul. Cand te surprinde in felul lui. E tare a dracului de frumos!
Si o sa va dau un exemplu care circula pe Facebook de prin weekend. Mihai Lungeanu, un nene de care eu nu am auzit, i-a facut cadou iubitei lui #wondoorfol. Un proiect care include 100 de poze cu ea de la prima intalnire a lor, poze care o prezinta pe iubita lui cand deschide usa de la masina. Arunca un ochi. O sa te ia emotia aia de fata naiva si visatoare dupa chestii romantice. Mihai Lungeanu a putut.
Acum eu iti spun urmatoarele: nu te du acasa la al tau ca sa ii dai doua coate:
Auzi ma.. esti nesimtit. Ia uite ce a facut ala pentru iubita lui. Si tu? Tu ce faci pentru mine?”
Mihai a facut asta pentru iubita lui:
1. pentru ca ea e speciala. Nu le meriti pe toate pe tava. Gandeste-te asadar ce ai facut tu pentru al tau iubit.
2. pentru ca si barbatul mai are nevoie de un ghiont ca sa fie simpatic. Mai ia si tu initiativa.
Iubitul tau nu e Mihai. Nu e Radu F. Constantinescu. Nu e Botezatu. Iubitul tau e cel care ti-a furat inima in felul lui. Lasa-l sa fie el insusi!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *