De ce ai ochi pentru un singur barbat?

Femeia si flirtul

M-am prins. Esti intr-o relatie serioasa. Si mai rau – il iubesti! Si mai bine – te iubeste si el pe tine. Deja ati inceput cu apropo-urile subtile privind viitorii 2 copii, casa cu gard alb si cine o sa cante la nunta. Stai olecuta: mai sunt si alti barbati pe lumea asta. Ochi pentru ei nu ai?

Nu incurajez inselatul – nu imi sariti in cap! Dar va amintiti ca sunteti femei? Si sunteti frumoase?

Nu e ilegal, nici interzis sa se mai uite si altii la voi.

Dar voi vreti? Nuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Fereasca Domnul! Sunt femeie serioasa, am iubit de 3 ani!

Oh, c’mon, give me a break! In timp ce tu esti multumita ca esti femeie serioasa, el se mai uita si in decolteul tipei care sta in fata lui in autobuz. Si mai stii ceva? Tipa aia de la contabilitate, da, fufa aia, isi mai plimba poponeata bombata prin fata lui. Si lui ii placeeee. Oooo, ¬†nuuuuu, porcul!

De ce e porc? E om. Poate unele dintre noi il vedem ca o bucatica de carne foarte simpatica, poate altele viseaza sa se desparta de tine, care esti o scorpie si sa ne ia pe noi de neveste. Astea sunt detalii care conteaza mai putin. Pentru el e important ca inca mai starneste diferiti hormoni fix acolo pe unde trebuie. Si nu, nu ma refeream la tine. Parca tu trebuia sa il pupi by default.

Nu te aranja numai pentru el (sper ca macar asta mai faci). Faptul ca esti intr-o relatie serioasa nu este echivalentul manastirii. E bine sa te doreasca si altii. Il tii si pe el activ – inca mai are ce cuceri la tine – si crede-ma pe cuvant: o sa te simti super femeie cand te mai plac si altii. Si ca o super femeie care esti vei fi admirata de restul la servici, pe strada, in mall.. unde vrei tu dar te vei intoarce acasa la cel pe care il iubesti si vei face dragoste nebuna.

Flirt

Poti sa ma crezi nebuna. De fapt, nici nu te contrazic. Dar incearca! Deschide ochii Рdaca ai o relatie sanatoasa, faptul ca au si altii ochi pentru tine nu reprezinta un pericol. Daca lucrurile sunt subrede, atunci tocmai te-am impins pe drumul tentatiilor. Oooops, dar despre asta intr-o postare viitoare.  Pana atunci:

Flirtati, flirtati si iar flirtati! Ramaneti cuceribile! :))

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *