De ce nu sunt barbatii mai draguti

De ce nu sunt barbatii draguti

Deseori ma trezesc in dezbateri cu mama. Acum versus atunci. Barbatii moderni versus ce era pe vremea ei. Femei delicate versus porci. Ideea intotdeauna este aceeasi. Fiecare ramane cumva la ideile ei si totusi… eu stiu ca ea are dreptate in felul ei iar ea…o tine pe a ei. Barbatii pe vremea ei erau altfel. Da, draga mea mama, dar si femeile erau altfel.

Ieri a urmarit o emisiune in care un psiholog explica ce ar trebui sa faca un barbat dupa ce supara o fata. Nu sunt deloc de acord cu toate detaliile enumerate de nenea dar ideea era ca tipul trebuie sa fie dragut.. in esenta. Si apoi vine vox populi :)) interviuri de pe strada cu diferite cupluri.

“Si ce faci tu dupa o cearta, dupa ce ai suparat-o?” intreaba reporterul.

“Nimic.,” raspunde el.

“Cum asa?”

“Pai tot eu ma intorc la el …” spune ea.

“Si nu ai vrea sa fie si el dragut, sa vina la tine sa discutati?”

Fata se lumineaza la fata si tranteste un DAAAAA mare.

Zambesc. Mama imi da dreptate. Femeile sunt de vina pentru ca barbatii nu sunt draguti. Pentru ca pe vremea ei femeile aveau ceva demnitate. Poate erau rigorile societatii, poate ca inca mai aveau putin respect de sine si nu le vedeai cu cracii desfacuti pe la TV. Rochiile aratau fix cat sa stimuleze imaginatia. Iar acum ne cracim prin toate cluburile si apoi ne intrebam de ce nu ne gasim tipul potrivit. WTF!

Acum el iti tranteste o bauta in club cu prietenii, te intorci cu el acasa pentru o partida in care el are impresia ca e Tarzan dar nu nimereste nici macar usa dormitorului, faci pe suparata a doua zi, pe el il doare in.. cot si tu te duci la el dupa 2 zile ca iti e dor de pisi.

De ce nu sunt barbatii draguti

Nu te astepta ca un barbat sa fie dragut by default. Da, sunt si astfel de cazuri dar astia sunt baietii draguti. Cine ii vrea pe ei? Hai fii sincera. Nu il vrei pe cel care te astepta cu flori in fiecare seara dupa munca si iti tinea umbrela pe timp de ploaie. Nope, pe astia i-ai pus in “friend zone”.¬†

De ce nu sunt barbatii mai draguti?

Draga mea, l-ai vrut pe cel care pe timp de ploaie sta in bar cu prietenii si te lasa sa te intorci pe ditamai furtuna cu RATB-ul acasa. E ok. Si eu. Dar nu te mira ca nu e dragut atata timp cat ajunge acasa, iti zambeste ciufulit de cativa picuri de ploaie si te topesti toata.

De ce nu e el dragut? Pentru ca nu are pentru ce sa lupte. Tu te superi, tu te impaci singura. Care e partea in care el trebuie sa munceasca?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *