Nu vreau sa intru in randul lumii! Adios maritat!

Maritat in randul lumii

Nu as fi scris postarea asta. Nu am nimic impotriva casatoriei. Consider ca este o chestie.. da, chestie, absolut minunata. Daca vrei si esti constient ca trebuie sa depui ceva efort, ca trebuie sa comunici si, mai ales, ca nu o sa fie tot timpul lapte si miere. Daca nu te casatoresti ca sa nu fii singur si multe alte conditii pe care, cel mai probabil, le voi enumera intr-un alt articol.

Salvarea casatoriei

 

Sursa foto

Lumea din jurul meu se casatoreste si face copii. De cele mai multe cupluri sunt tare mandra. Sunt super frumosi, au niste minuni de copii, ii cunosc personal si stiu ca au familii frumoase. De restul, nu comentez, au casnicii asa cum isi doresc. Asadar, departe de mine orice frustrare ca nu sunt casatorita sau ca nu am copii inca. Intrebati-l pe ginecologul meu: el stie ca mai are de asteptat desi ma intreaba la fiecare control anual daca nu ma bate gandul totusi sa fac copii secolul asta.

Eu mi-am inceput ziua de luni pe Facebook, la fel ca orice om “normal” de pe lumea asta. Si am dat de statusul unei foste colege de generala care, cel mai probabil nu imi citeste blogul. Dar, just in case “Casa de Piatra!” Statusul cu pricina mai jos….

Maritat in randul lumii

Iar ea era in rochie de mireasa.

Iar eu nu sunt in randul lumii.

Dar eu chiar NU sunt in randul lumii. Si e ok asa. Dar sa ma consider cumva ostracizata mi se pare a fi o gandire tipica secolului 18. La ce pisicii mei am evoluat? Ca sa ma casatoresc de gura lumii? Sau ca sa nu mor fata batrana? Nu e asa de rau cu 2 pisici :)))

Asadar, scurt si la obiect pentru o zi de luni: sa va ia zbenghea pe toate de ati intrat in randul lumii sau de ati fost facute doamne in urma casatoriei. Doamne trebuia sa fiti de dinainte si sa va doara in ….delicatetea voastra de ce spun ceilalti!

Pam-pam!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *