Vrei sa fii barbat pentru o zi?

Barbat pentru o zi

“Las ca stiu eu ca ai vrea sa fii barbat” – una din replicile masculine pe care le-am auzit nu extrem de frecvent, dar de ajuns cat sa imi dau seama ca, teoretic, sa fii barbat e mai bine.

Nu mai ai grija epilatului. Poti sa faci sex neprotejat si te alegi cu sifilis, nu si cu o burta timp de 9 luni. Ti se iarta multe pe principiul “lasa-l mama ca e barbat”, etc.

Cu tot cu smulgerea criminala a firelor de par, a rujului de buze cu un gust deplorabil, a grijilor permanente ca a iesit un puf pe genunchi si nu sunt impecabila, imi place cam mult sa fiu femeie. Totusi azi dragele mele va lansez provocarea. Pentru o zi, puteti sa fiti barbati. Nu Brad Pitt, nu George Clooney. Un tip obisnuit. Care sunt cele 3 lucruri pe care ati vrea sa le faceti?

1. Sa aflu ce gandesc barbatii.

Cand eram mai mica, marea mea dorinta era sa pot sta de vorba cu tipii despre care credeam eu ca ma plac si sa aflu ce gandesc cu adevarat. Intre timp, am crescut si am aflat ca barbatii nu complica lucrurile in halul in care o facem noi asa ca partea cu elucidarea misterelor masculine vizavi de mine nu prea mai e imperios necesara. Dar sa fie asta punctul 1.

2. Sa imi testez talentul de Don Juan

Ma consider mare experta in femei. Da, ati citit bine. Pot sa le interpretez gesturile, replicile si mai stiu si ce le place. Anii in care am oferit sfaturi si-au pus amprenta asa ca eu as vrea sa vad cate pot cuceri intr-o zi. Prin “a cuceri” se va intelege pe cate le pot convinge sa bem un cico la ele la etajul 5.

3. Sa fac sex.. la masculin

Teoretic, suntem capabile sa simtim mult mai multe din punct de vedere sexual decat un barbat. Suntem posesoare de clitoris +vagin si totusi ne sabotam singurele acest pachet 2 in 1. Nu as putea lasa sa treaca ziua asta fara sa experimentez jocul de-a “mama si de-a tata” din perspectiva masculina.

Blow jobs and flowers

Haideti, curaj!

 

*PS: Melodia e cam dura dar totusi simpatica. Sa nu se supere prea tare baietii care trec pe aici.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *